Search Site

Voor 15:00u besteld, is dezelfde werkdag verstuurd       Verzendkosten € 3,95 en gratis verzonden vanaf € 30,-       14 dagen bedenktijd       Veilig betalen via SSL

Retourneren

Artikel is beschadigd 
Is het artikel beschadigd (bij u bezorgd) of heeft u een klacht? Stuur dan een e-mail met een foto van het beschadigde artikel naar info@uniekekussens.nl. Wij zullen contact met u opnemen om het probleem op te lossen.

Niet tevreden?
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan heeft u het recht om het artikel te retourneren.

Wanneer u het artikel retour wilt sturen, moet u dit binnen 14 dagen kenbaar maken aan ons. U hoeft geen reden op te geven waarom u het artikel retourneert. Na deze 14 dagen vervalt de mogelijkheid om het artikel te retourneren. 

Procedure
U stuurt een email sturen naar info@uniekekussens.nl met de mededeling dat u het artikel wilt retourneren. Graag de volgende gegevens vermelden:

  • Uw naam- en adresgegevens
  • Uw bestelnummer
  • Uw rekeningnummer waar het bedrag retour op gestort moet worden

Vervolgens stuurt u het artikel onbeschadigd en in dezelfde staat retour naar het volgende postadres:
Uniekekussens.nl
Akerstraat 148
6466 HN Kerkrade

De verzendkosten die u moet betalen om de artikelen terug te sturen, worden niet door ons vergoed. Een indicatie van de verzendkosten vindt u op de website van PostNL.
 
U ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen (nadat u ons per e-mail heeft laten weten dat u het artikel terugstuurt) uw aankoopbedrag op uw rekening. Dit geldt alleen als wij het artikel daadwerkelijk hebben ontvangen
 
Gratis retourneren wanneer u betaald heeft met Paypal
Als u uw aankoop betaald heeft met Paypal en het product bevalt niet kunt u de kosten om het product terug te sturen terugvragen bij Paypal. Zie de Paypal site voor meer informatie. 
 
 
 
 

Back to top